​Tel +31 681571632

KvK   80780768

Btw NL 861797863B0

info​@renwkoeriers.nl

R en W Koeriers 

Koeriers en pakketdiensten    24/7

Graag stellen wij ons via deze weg voor ; Wij zijn Rikus en Michel Scholten . Sinds kort zijn wij opgestart met ons koeriersbedrijf .

Wij zijn gevestigd in Den helder en staan met een auto elke dag gestationeerd op Schiphol .

Wij rijden nationaal en internationaal . Door onze jaren lange ervaring in het transport en distributie kunnen wij uw onze diensten aanbieden .

Door onze ervaringen met het aanbieden en ophalen van luchtvrachten kunnen wij misschien ook iets voor u betekenen .

Wij beschikken over een drietal wagens VW Caddy , Peugeot partner , en een VW transporter deze worden goed onderhouden wat de betrouwbaarheid ten goede komt .

Voor Ons Koerierswerk rekenen wij een kilometerprijs daar komen geen toeslagen als weekend, nacht, of buitenland bij uitgezonderd tol of boot kosten .

Voor vaste of dagelijkse ritten is de KM prijs bespreekbaar .

Onze pakketdienst voor bijvoorbeeld webshops en andere hebben wij een andere prijs plus leveren wij deze binnen 24 uur af .

Voor verdere informatie kunt u bellen met het bovenstaande 

Telefoon nr of mail .MEER INFORMATIE

Klik hier om een titel toe te voegen

Klik hier om te beginnen met bewerken. Dit blok is ideaal voor het tonen van een specifieke functie of bijzonder aspect van je bedrijf. Dat kan een belangrijk product zijn, een afbeelding van alle medewerkers, een afbeelding van je fysieke locatie, enz. Dubbelklik op de afbeelding om hem te bewerken.

0